Service og produkter

Vi er med til at rådgive og produktmodne specifikke opgaver for vores kunder. Vi hjælper med komplekse metalproduktioner, der med fordel kan outsources, især når der er tale om totalleverancer, hvor der leveres en serie af værdiforædlinger af et produkt med fx pladebearbejdning, svejsning, overfladebehandling og montage. Med over 10 faste leverandører råder vi over mange produktionsmuligheder og kompetencer.

Spåntagne bearbejdning

Bearbejdning

Bearbejdning med hovedsagelig drejning og fræsning er en kerneteknologi i vores virksomhed. Det er en væsentlig del af vores produktionsprogram, og vores kontinuerligt fornyede maskinpark giver os mulighed for at give vores kunder en bred vifte af maskin- og designkomponenter. Vi kan levere produktion af dele uanset om de drejes, fræses eller begge dele, i både enkelt- og serieproduktion.

Skærmbillede 2023-10-20 103135

Drejning

Inden for drejeteknologi er vi specialiseret i at fremstille skræddersyede mekaniske dele med krævende dimensionelle og geometriske krav med evnen til at arbejde på dele op til Ø 600 mm i diameter i få eller mange dimensioner. For at sikre præcision og effektiv produktion anvender vi avancerede CNC-teknologier og maskiner til drejning med forskellige roterende værktøjer.

R

Fræsning

Vi bruger fræsning til fremstilling af emner med plane og krumme overflader. Fræsning er sammen med drejning en af metalindustriens vigtigste bearbejdningsprocesser. Vi tilbyder fx metalfræsning af tandhjul, plane flader og emner med ind- og udvendige spor fx notgange. Vores produktionstilgang prioriterer fleksibilitet og omkostningseffektivitet og vores nuværende fræsekapacitet gør os i stand til at fremstille dele effektivt op til 1500 x 600 mm.

Henschel_Website_1500x750px_032021_Rundschleifen2

Slibning

Vores virksomhed lægger stor vægt på præcisionsbearbejdning, der kræver nøjagtig dimensionsnøjagtighed og overlegen overfladekvalitet. Vi bruger også slibning til præcis plan overfladebehandling og til forberedelse til geometrisk krævende fræseoperationer.

Pladebearbejdning

Pladebearbejdning

Vi råder over de nyeste teknologier inden for læserskæring, revolverstandsning og kantpres. Laserskæring af plader foregår med præcision helt ned til 0,1 mm i størrelser op til 6200 x 2050 mm. Tykkelsen for stål og rustfri stål er op til 25 mm og for aluminium op til 15 mm. Vi laserskærer også messing og kobber.

Bukning

Bukning

Vi udfører bukning af pladeemner i CNC-kantpresse med tryk på op til 230 ton. Vi håndterer bukning i længder op til 3000 mm i 10 mm tykkelse, og vi anvender moderne teknologi med vinkelsøgesystem, som sikrer høj præcision og finish. Ved større produktioner bruger vi bukke-fixtur, og 3D-grafik til komplicerede pladeudfoldninger.

Billede5

Svejsning

Vi laver svejsning i stål og aluminium med brug af metoderne MIG/MAG og WIG. Desuden kan vi lave bolte-, kondensator- og punkt-svejsning samt lodning. Ved større produktioner fremstiller vi svejse-fixtur for at sikre en hurtigere proces samt ensrettet kvalitet og foretager også svejsning med robot.

Billede6

Rustfrit Stål

Rustfrit stål svejses af vores dygtige og certificerede personale. Vi arbejder i henhold til industristandarder, og svejsningen af rustfrit stål finder sted i separate områder, der kun er beregnet til dette formål. Vi bruger mest TIG, og vi er også i stand til at svejse med andre velkendte metoder.

Stobning-q86n215dg90njjku065hzmks0nocgjxbku1la8ivnc

Støbning

Vi producerer støbte emner til efterfølgende bearbejdning i støbegods GG20, stålstøbegods GGG40, aluminium- og bronze-legeringer. Derudover laver vi også voksstøbning i rustfrit stål.

Montage

Montage

Vi laver ofte montager, når vi leverer totalleverancer med en serie af værdiforædlinger af et produkt. Vi samler og monterer forskellige produktioner og sørger for den rette emballering mm.

Overfladebehandling

Overfladebehandlinge

Vi foretager relevant overfaldebehandling for mange produkter, og vi råder over adskillige metoder som elektrogalvanisering, varmgalvanisering, pulverlak, vådlak, fornikling, forchromning og eloxering. Vi også bejdsning, slibning, polering, el-polering, tromling og delta behandling.

Products

Produkter

Find et udvalg af vores produkter.

Klik på linket nedenfor for at finde de permanente producenter. Til specialproduktioner har vi andre i vores CZ-netværk.

KKP – Kompetencer og produkter

Bæredygtighed i produktionen

Dokumentet KKP Adviser & Produktion – Supplier Code of Conduct gælder for alle virksomheder, der leverer produkter og/eller ydelser til KKP Adviser & Produktion, opretholder høj etik og korrekthed i vores arbejde og forretning, baseret på standarderne for, hvordan vi forventer, at vores leverandører opføre sig i forhold til deres miljømæssige, sociale og etiske forretningspraksis. Den opstiller generelle principper snarere end et komplet sæt af detaljerede regler, der dækker alle situationer.