Vi er med til at rådgive og produktmodne specifikke opgaver for vores kunder. Vi hjælper med komplekse metalproduktioner, der med fordel kan outsources, især når der er tale om totalleverancer, hvor der leveres en serie af værdiforædlinger af et produkt med fx pladebearbejdning, svejsning, overfladebehandling og montage. Med over 10 faste leverandører råder vi over mange produktionsmuligheder og kompetencer.

svejserobot2

Svejsning

Vi laver svejsning i stål og aluminium med brug af metoderne MIG/MAG og WIG. Desuden kan vi lave bolte-, kondensator- og punkt-svejsning samt lodning. Ved større produktioner fremstiller vi svejse-fixtur for at sikre en hurtigere proces samt ensrettet kvalitet og foretager også svejsning med robot.

 

Overfladebehandling.

Almindelige overflade-
behandlinger

Vi foretager relevant overfaldebehandling for mange produkter, og vi råder over adskillige metoder som elektrogalvanisering, varmgalvanisering, pulverlak, vådlak, fornikling, forchromning og eloxering.

 

metal emne der har fået bejdsning.

Øvrige overflade-behandlinger

Ud over de mest almindelige overfladebehandlinger, som pulverlak, vådlak, fornikling, forchromning, eloxering og elektro- og varmgalvanisering, så tilbyder vi også bejdsning, slibning, polering, el-polering, tromling og delta behandling.

 

Servicer og produkter herunder svejsning.

Spåntagning

Vi kan lave spåntagende bearbejdninger af alle metaller. Vi håndterer fræser-opgaver op til 1500*600mm og drejer emner op til Ø 600mm. Vi anvender de nyeste CNC teknologier inden for fræsning og drejning med roterende værktøjer.

 

pladebearbejdning.

Pladebearbejdning

Vi råder over de nyeste teknologier inden for læserskæring, revolverstandsning og kantpres. Laserskæring af plader foregår med præcision helt ned til 0,1mm i størrelser op til 6200*2050mm. Tykkelsen for stål og rustfri stål er op til 25mm og for aluminium op til 15mm. Vi laserskærer også messing og kobber.

 

Bukning.

Bukning

Vi udfører bukning af pladeemner i CNC-kantpresse med tryk på op til 230 ton. Vi håndterer bukning i længder op til 3000mm i 10mm tykkelse, og vi anvender moderne teknologi med vinkelsøgesystem, som sikrer høj præcision og finish. Ved større produktioner bruger vi bukke-fixtur, og 3D-grafik til komplicerede pladeudfoldninger.

 

metal montage.

Montage

Vi laver ofte montager, når vi leverer totalleverancer med en serie af værdiforædlinger af et produkt. Vi samler og monterer forskellige produktioner og sørger for den rette emballering mm.

 

støbning.

Støbning

Vi producerer støbte emner til efterfølgende bearbejdning i støbegods GG20, stålstøbegods GGG40, aluminium- og bronze-legeringer. Derudover laver vi også voksstøbning i rustfrit stål.

 

eksempler på produkter KKP kan tilbyde.

Produkter

Se et udvalg af vores produkter.